Konopná mast na neduhy past

KOMORNÍ A = 432 Hz - RAJSKÁ HUDBA

25.02.2011 07:21

 

440 Hz

 

              Počínaje rokem 1953 je většina hudby laděna od komorního A - 440 Hz. Tato frekvence byla odsouhlasena mezinárodní organizací pro normy (ISO), na základě doporučení mluvčího NSDAP Josefa Goebblese z roku 1939. Během minulého století lze vysledovat velkou snahu nastavit výšku A na 440 Hz v souvislosti s agendou nastolení “Nového světového pořádku“ (NWO). Největšími propagátory byli J.C. Deagan, příslušník amerického námořnictva a Hermann Helmholt, fyzik, zabývající se akustikou . V roce 1910 Deagan přesvědčil Americkou hudební federaci k přijetí komorního A = 440 Hz jako standardu pro hudební tělesa a skupiny. Deagan byl členem mnoha elitních klubů, privilegovaným členem Americké hudební federace, Americké asociace pro vědecký rozvoj, Amerického sdružení fyziků, Americké hudební společnosti a členem Astronomické pacifické společnosti. Velmi se zajímal o astronomii, geologii, chemii, všechny obory fyziky, zejména pak o teorie světla a zvuku. Byl považován za autoritu v akustice. Deagan navrhl ladění A 440 Hz, k využití v propagaci nové reality během válečného období 2. sv. války, a tato frekvence je využívána dodnes.

 

432 Hz

 

              432 Hz vibruje na principech přirozené harmonie a sjednocuje vlastnosti světla, času, prostoru, hmoty, gravitace a magnetismu s biologií, kódem DNA a vědomím. Přirozené ladění 432 Hz značně ovlivňuje vědomí i na buněčné úrovni našich těl. Návratem k ladění na 432 Hz, namísto 440 Hz, můžeme pocítit znovunapojení na přirozenou rezonanci. Koncerty v ladění 440 Hz jsou cíleny na mysl, kdežto 432 Hz frekvence je zaměřena na srdce. Někteří z lidí, kteří nejsou schopni vnímat 8 Hz rozdíl, tvrdí, že přes tento fakt při ladění 432 Hz pociťují „teplo“ během vyšších vlnových délek. Všichni se shodují na pozitivních výsledcích během poslechu  - uklidnění dechu i fyzického těla.

 

Jaké jsou výhody 432 Hz?

 

              Hudba laděná od 432 Hz je příjemnější pro uši, lehčí, jasnější a krásnější, než-li 440 Hz. Rovněž je mnohem příjemnější čakrám. 440 Hz má vliv na čakru třetího oka - myšlení, zatímco 432 Hz ovlivňuje srdeční čakru - cit. Poslech hudby „432 Hz“ může mít vliv na duchovní rozvoj milovníků hudby. Přechodem na ladění 432 Hz bychom se vrátili k přirozeným rytmům - tlukotu srdce i planety. Synchronizovali bychom levou a pravou mozkovou hemisféru a rovněž bychom nalezli harmonii hudební geometrie stvoření.

 

              Než-li čtením množství článků o této problematice, je mnohem efektivnější posoudit ladění komorního A - 432 Hz poslechem hudby. Těměř všechny dnešní skladby a živé hudební produkce jsou dle standardů ISO 440 Hz. Proto zapátrejte na internetu - zadejte do vyhledávače, na youtube.com nebo myspace.com heslo „432 Hz“ a naleznete množství skladeb laděných v harmonickém komorním A - 432 Hz. Zaposlouchejte se do rytmu sebe sama, naší matky Země i celého vesmíru.  

 

ZDROJE:

 

https://myspace.com

 

https://www.omega432.com/music.html

 

https://timberwolfhq.com/solfeggio-frequencies-dna/

 

 

 

 

Vyhledávání

Kontakt

Konopí v léčitelství - historie

15.02.2011 14:31

Konopí v minulosti

LÉČEBNÉ ÚČINKY Je možné, že konopí, původem ze střední Asie, bylo pěstováno již před deseti tisíci lety. Určitě se pěstovalo v Číně kolem r. 4000 př. n. l. a v Turkestánu kolem r. 3000 př. n. l. Dlouho se používalo jako lék v Indii, Číně, na středním východě, v jihovýchodní Asii, Jižní Africe a...

 

     
  

Anketa

Jaké máte zkušenosti s konopnou mastí?

Pomohla mi nebo mým příbuzným a známým (1 888)
76%

Nepomáhá (233)
9%

Ještě jsem ji nezkoušel (99)
4%

Chystám se ji otestovat (171)
7%

Nezajímám se o výrobky z konopí (80)
3%

Celkový počet hlasů: 2471